Tirsdag 02. desember kan du møte meg på Late Bloomer sitt arrangement: Dobbeltliv, sex og kaos?

Der vil eg snakke litt om bloggen min - og korleis det var for meg å kome ut for vener, familien, og til slutt heile Noreg ... 


Pris: Gratis
Hva: Infokveld for menn som har sex med kvinner og menn og som lever dobbeltliv eller holder sexlivet sitt skjult.
Tid: Tirsdag 2. desember kl. 18:00
Sted: Skippergata 23, 0154 Oslo

Er du en mann som har sex med kvinner og menn? Kanskje er du gift og lever heterofilt, men tenker på sex med menn?
Helseutvalget har i flere år hatt grupper og seminartilbud for menn med denne type erfaringer. Tirsdag 2. desember inviterer vi deg som er interessert i slike tilbud til infokveld i Skippergata 23, hvor du får høre mer om hva du kan delta på framover. 

Uansett hvor du befinner deg i livet er du velkommen denne kvelden, noe som betyr at din livssituasjon hva angår ekteskap, grad av åpenhet, sexliv, partnere og andre elementer ikke er viktig for å delta. På infokvelden treffer du frivillige som selv har erfaring med å leve dobbeltliv og å komme ut sent i livet.

Alle de frivillige og ansatte i Helseutvalget har taushetsplikt. Det er gratis å delta, og du trenger ikke å melde deg på.

Det blir servering av vafler og kaffe.

Kunstnerisk innslag:
«Når kjærlighet ikke er nok» er historien om hva som skjer i en familie når Arne erkjenner for seg selv, Åshild og guttene at han er homofil.
- Arne Sætherø deltar denne kvelden med innslag av høytlesing fra boka han gitt ut sammen med kona og sønnene i sin prosess med å komme ut.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Skeiv Pappa

Skeiv Pappa

39, Oslo

Skeiv Pappa, med to born frå eit tidligare heterofilt ekteskap. Kom ut av skapet i voksen alder. I denne bloggen vil eg dele tankar og hendingar frå mitt "nye liv" - om korleis det er å starte på nytt i voksen alder og kva det innebærer av sorger og gleder.

Kategorier

Arkiv

hits