Full skjerpings VG

Altså - Full skjerpings VG som heile tida koblar artiklane om alle "idiotane" som har dukka opp i klovnemasker den siste tida, med drapssaka om "den ekte dødsklovnen" frå USA som drap 33 personar mellom 1972 og 1978! Han hadde då heller aldri på seg klovnekostymer i gjerningsøyeblikka. Denne typen journalistikk skaper SVÆRT mykje frykt blant både born og unge, som ikkje klarer å skilje det nye "motefenomenet" klovneskremming er, frå ein psykisk sjuk drapsmanns illgjerningar på 70-talet. 

Eg er difor svært kritisk til VG si dekning av dette - og VG er faktisk ein av dei hovudansvarlege bak den frykta som born og unge no opplever! SKJERPINGS VG!#xtor=CS6-6-[23824056%20svensk_gutt_hoppet_fra_balkong_da_klovn_dukket_opp]">http://http://www.vg.no/nyheter/utenriks/sverige/svensk-gutt-hoppet-fra-balkong-da-klovn-dukket-opp/a/23824056/#xtor=CS6-6-[23824056%20svensk_gutt_hoppet_fra_balkong_da_klovn_dukket_opp]

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Skeiv Pappa

Skeiv Pappa

41, Oslo

Skeiv Pappa, med to born frå eit tidligare heterofilt ekteskap. Kom ut av skapet i voksen alder. I denne bloggen vil eg dele tankar og hendingar frå mitt "nye liv" - om korleis det er å starte på nytt i voksen alder og kva det innebærer av sorger og gleder.

Kategorier

Arkiv

hits